Ekokeitetty mangoldi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei munaa
-
Ilman laktoosia
-
Kasvissyöjä
-
Bio-eco
Kuvaus
Keitetty mangoldi on erinomainen kalsiumin lähde erityisesti ihmisille, jotka eivät käytä maitotuotteita. Se on välttämätön ruoka vähäkalorisissa ruokavalioissa painon pudottamiseksi. Joten keitettynä, haudutettuna tai öljyllä ja sitruunalla maustettuna ne muodostavat kevyen annoksen, joka voi olla osa jokaisen laihduttajaa illallista.
Ilmoitus
Mangoldissa on runsaasti kuitua ja sen suolistosta pehmentävä ja pehmentävä vaikutus. Nämä samat ruoansulatusominaisuudet tekevät siitä suositeltavan gastriitin ja peräpukamien tapauksissa. Korkean rautapitoisuutensa ja myös kuparin läsnäolon ansiosta se auttaa hoitamaan raudanpuuteanemiaa. On mielenkiintoista pitää mielessä, että tämä rauta imeytyy paremmin C-vitamiinin ansiosta, jota mangoldissa on jo runsaasti.
Osto-tila
Molempia vihanneksia suositellaan yhdistämään tortilloihin, voiteisiin ja täytteisiin, jotta niiden maut ovat tasapainossa. Voit paistaa hyvässä oliiviöljyssä pinjansiementen ja rusinoiden kanssa tai yhdistää saksanpähkinöiden ja silkkitofun kanssa virkistävän salaatin.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä gluteenia, soijaa, pähkinöitä, seesamia ja selleriä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Acelas*, vesi, suola
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo38 Kcal
-
Lipidirasvat2.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.39 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit4.05 G
-
Sokerit1.07 G
-
Ravintokuitu2 G
-
Proteiinit1.83 G
-
Suola0.9 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.