Olivas Picual
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Cal Vallsin Picual-oliivit ovat öljypitoisuudeltaan erittäin runsaita, mikä on noin 27 % niiden kokonaispainosta. Viljelty luonnonmukaisella viljelymenetelmällä (ilman kemiallisesti syntetisoituja lannoitteita, hyönteismyrkkyjä tai rikkakasvien torjunta-aineita). Se on ruoka, joka sisältää terveellisiä kertatyydyttymättömiä rasvoja, jotka vähentävät huonoja lipoproteiineja ja sisältää runsaasti A- ja E-vitamiinia.
Ilmoitus
Nimi "Picual" johtuu tämän oliivipuulajikkeen nokan tai nokan muodosta. Tällä oliivilla on melko erikoinen maku: voimakas, katkera ja mausteinen; Tunnet jopa tietyn puun jälkimaun. Se on rikkain öljyhapolla, joka ehkäisee sepelvaltimoriskiä.
Osto-tila
Suositellaan välipalaksi, myös venäläiselle salaatille.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojattuna suoralta valolta.
Ainesosat
Picual oliivi*, vesi, merisuola, aromaattiset kasvit*.
* Luomuviljelystä
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo155 Kcal
-
Lipidirasvat15.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit4.7 G
-
Sokerit0.3 G
-
Ravintokuitu3.4 G
-
Proteiinit1.5 G
-
Suola2.2 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.