koko umeboshi
Kuvaus
Yang Tse Whole Umeboshi on suolakurkku umea (japanilainen luumulajike, jota kutsutaan myös japanilaiseksi aprikoosiksi), joka kuivataan, suolataan tynnyreissä ja paino asetetaan päälle mehun puristamiseksi. Suolakurkun väri on ruskea, mutta se on tapana värjätä punaiseksi akajiso-yrtillä. Umeboshi on muodoltaan pallomainen ja sen rakenne vaihtelee sileästä erittäin karkeaan. Tällä on erittäin hapan ja suolainen maku.
Osto-tila
On suositeltavaa maistaa se suoraan, mieluiten tyhjään vatsaan. Voimakkaan makunsa ansiosta sitä voidaan kuitenkin nauttia muiden ruokien ja juomien kanssa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Umé-luumut (72,6%), merisuola (17%), Umeboshi-etikka (10,4%), Shiso.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.