Luomumaissipannukakkuja johanneksenleipäpuulla
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ei lisättyä sokeria
Kuvaus
Maissipannukakkuja johanneksenleipäpeitteellä (50%). Rapeaa ja maukasta. Ne tyydyttävät ruokahalun. Johanneksenleipäpuu on terveellinen vaihtoehto suklaalle ja sopii mainiosti maissin kanssa.
Ilmoitus
Biocop varmistaa tuotteidensa eettisen alkuperän tukemalla paikallista tuotantoa ja reilua kauppaa. Kaikki tuotteet on sertifioitu luomuviljelyksi ja ovat läpäisseet Euroopan unionin elintarviketurvallisuusvaatimukset.
Osto-tila
On suositeltavaa syödä milloin tahansa, aamiaiseksi tai välipalaksi. Kevyet, ne voidaan ottaa mukaan minne tahansa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Kun tuote on avattu, säilytä pakkaus tiiviisti suljettuna, jotta se säilyy parhaiten.
Ainesosat
Johanneksenleipäpinnoite* (50 %) (kaakaovoi*, johanneksenleipäjauhe* (24 %), maissijauhe*, riisijauhe*, soijajauho*, emulgointiaine: auringonkukkalesitiini, maissipannukakku* (maissi* (50 %).
*Luonnonmukainen maatalous.
Todistus
NL-BIO-01Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo467 Kcal
-
Lipidirasvat18.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja10.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit67.5 G
-
Sokerit22.5 G
-
Ravintokuitu4.1 G
-
Proteiinit6.3 G
-
Suola0.08 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.