Kvitteni
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Santiverin kvitteni, kvitteni on Cydonia oblongan hedelmä, josta valmistetaan perinteinen kvittenimake, jota arvostetaan sen miellyttävän maun ja koostumuksen vuoksi.
Ilmoitus
Kvitteni karkkia saadaan seulotusta terveellisestä hedelmästä, johon on sekoitettu fruktoosia ja pektiiniä. Se kuumennetaan 100–105 ºC:een pektiinin kehittämiseksi ja fruktoosin tunkeutumisen helpottamiseksi hedelmän sisään ja siten heikentyneen stabiilisuuden saavuttamiseksi. Kun seos on valmistettu, se kaadetaan hermeettisesti suljettuihin muotteihin ja johdetaan sitten jäähdytystunneleihin, joissa se saa miellyttävän koostumuksensa. Vaikka raaka kvitteni sisältää 13,4 % hiilihydraatteja, kvittenikaramelli ylittää 50 %, koska se on valmistettu lisäämällä sokereita, mikä Santiveri Quince Candyn tapauksessa on fruktoosia, ja siksi diabeetikot sietävät sitä paremmin. Sen proteiini- ja rasvapitoisuus on erittäin alhainen.
Varotoimet
Diabetestapauksissa fruktoosia ei suositella ylittäväksi 80 grammaa päivässä, mikä vastaa 160 grammaa kvittenitahnaa.
Ainesosat
100g kohti:
Fruktoosi (49,5%), sitruunahappo, karrageenit, kvittenimassa, johanneksenleipäpuujauho.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo212 Kcal
-
Lipidirasvat3.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit52.6 G
-
Sokerit52.6 G
-
Ravintokuitu0.04 G
-
Proteiinit0.45 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.