Sieni-, tryffeli- ja juustomaissipannukakkuja
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Maissisieni-, tryffeli- ja juustopannukakut on valmistanut kokki Jordi Cruz. Kun kokeilet niitä, saatat haluta syödä muutaman; Se ei ole sinun juttusi, se on vain se, että ne nuolevat sormia hyvin. Ihanteellinen, jos etsit erilaista kokemusta.
Ilmoitus
Jos kaipaat erilaisia elämyksiä, kokeile keittiömestari Jordi Cruzin luomia sienillä, tryffeleillä ja juustolla maustettuja maissipannukakkuja. Kun kokeilet niitä, saatat haluta syödä muutaman; Se ei ole sinun juttusi, se on vain se, että ne nuolevat sormia hyvin.
Osto-tila
On suositeltavaa syödä kuluttajan maun mukaan.
Varotoimet
Sisältää gluteenia sisältäviä viljoja, soijaa, maitoa ja niiden johdannaisia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Maissi (78%), kasviöljyt (korkeaöljyhappoinen auringonkukkaöljy ja oliiviöljy), maltodekstriini (sisältää gluteenia), laktoosi, suola, aromi, sokeri, emulgointiaine: soijalesitiini, juustojauhe (sisältää maitoa), tiivistetyt mehusienet, sipulijauhe, aromaattiset kasvit, mausteet, hapotusaine: sitruunahappo.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo480 Kcal
-
Lipidirasvat17 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit73 G
-
Sokerit2.9 G
-
Ravintokuitu1.7 G
-
Proteiinit7.8 G
-
Suola1.2 G
-
Polyalkoholit0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.