Prep. Vähäproteiininen leipä ja respoteria
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Bio-eco
Kuvaus
Prep. Sanavi Low Protein Bread and Respoteria on jauho, joka sopii erityisen hyvin ruokavaliota kaipaaville ihmisille, sillä se on ihanteellinen korvaamaan vehnäjauhoja leipomo- ja konditoriaresepteissä.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi kuluttajan maun mukaan
Varastointiehdot
Säilytä tuoreessa ja kuivassa paikassa.
Ainesosat
Maissitärkkelys, perunatärkkelys, tapiokatärkkelys, ruokosokeri, glukoosijauhe, sakeuttamisaineet (guarkumi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), ravintokuitu (inuliini), nostatusaineet (natriumbikarbonaatti), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit ja E-481).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.