Pakkauksessa riisiä ja kvinoa-pannukakkuja
Kuvaus
Miksi syödä riisi- ja kvinoapannukakkuja?
El Granero Integralin BIO-riisi- ja kvinoapannukakut valmistetaan ruskeasta riisistä ja kvinoasta, mikä antaa lisäproteiinia reseptiin.
Pakkauksessa 3 kpl.
Riisi- ja kvinoapannukakkujen ominaisuudet
Riisi- ja kvinoapannukakut ovat luomuviljeltyjä, niissä on alhainen sokeripitoisuus eivätkä ne sisällä gluteenia. Niiden kvinoapitoisuus antaa heille ylimääräistä proteiinia, mikä tekee niistä erinomaisen tuotteen urheilijoille.
Riisi- ja kvinoapannukakkujen edut
Riisi- ja kvinoapannukakut sopivat keliaakikoille ja urheilijoille, jotka haluavat syödä terveellisesti ja samalla ylläpitää ja kasvattaa lihasmassaansa.
Kuinka syödä riisi- ja kvinoapannukakkuja?
Niitä voidaan käyttää sellaisenaan, vaihtoehtona leivälle aterioissa tai käyttää pohjana makeiden tai suolaisten välipalojen ja alkupalojen valmistukseen.
Ainesosat
Yhdelle yksikölle: paisutettu ruskea riisi (91 %), ruskea riisi (90,5 %), kvinoa (4 %), amarantti (4 %), kvinoansiemenet (4 %), tamari (1 %), merisuola (0,5 %), suola / natrium (0,5 %), soijakastike (0,5 %), ekologiset ainesosat.
Todistus
ES-ECO-002-CM
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat3.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit81 G
-
Sokerit0.7 G
-
Ravintokuitu1.7 G
-
Proteiinit9.1 G
-
Suola0.6 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.