Luomu spelttipizzapohja
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Kaksi pizzapohjaa, jotka on valmistettu 100 % luomuviljelystä peräisin olevasta täysjyväspelttijauhosta. Yhdistettävä leikattujen vihannesten, oliivien jne.
Osto-tila
On suositeltavaa esilämmittää uuni 220 asteeseen ja koristella haluamallasi tavalla. Laita se suoraan uunin ritilälle (ilman lähdettä) ja kypsennä 8-10 minuuttia.
Varotoimet
Allergeenit:
Saattaa sisältää jäämiä soijasta ja sinappista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä 2-3 päivän kuluessa.
Ainesosat
Täysjyväspelttijauho* (30 %), spelttijauho* (30 %), vesi, panimohiiva, ekstra-neitsytoliiviöljy*, suola, spelttihapan*.
* luomuviljelystä
Todistus
IT-BIO-007 EU/EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo294 Kcal
-
Lipidirasvat3.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit53 G
-
Sokerit1.1 G
-
Ravintokuitu5.2 G
-
Proteiinit11 G
-
Suola1.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.