Luomu spelttipannukakkuja suolalla
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Bio-eco
Kuvaus
Luomu spelttipannukakut Santiveri-suolalla, speltti on vehnälajike, jota on viljelty noin 7000 vuotta ja jota pidetään kaikkien nykyisten vehnälajikkeiden alkuperänä.
Ilmoitus
Joillakin alueilla speltti tunnetaan vihreänä vehnänä ja toisilla luonnonvehnänä sen maalaismaisemman ulkonäön ja voimakkaamman maun vuoksi. Speltti tunnetaan nykyään vähän, koska se on ollut katoamisen partaalla alhaisen tuottavuuden vuoksi. Nykyään sen nousu on pysäyttämätön sen ravitsemuksellisten ominaisuuksien vuoksi. Speltti on ihanteellinen vehnälajike luomuviljelyyn, koska se kestää toisaalta hyvin tuholaisia ja erilaisia loisia ja toisaalta se kestää hyvin epäsuotuisaa ilmastoa ja epäsuotuisaa maastoa (se kestää hyvin kylmää ja vedenpuutetta)..
Kuten vehnä, se sisältää gluteenia, joten se on vasta-aiheinen ihmisille, joilla on gluteeni-intoleranssi (keliakia). Tavalliseen vehnään verrattuna speltti sisältää enemmän proteiineja, kivennäisaineita, vitamiineja ja hivenaineita. Hyvän proteiinitason lisäksi se sisältää myös kahdeksan välttämätöntä aminohappoa. Tämä on erittäin mielenkiintoista niille kasvissyöjille. Sen hyvä magnesiumin, raudan, fosforin, E-vitamiinin, B-vitamiinin ja beetakaroteenin osuus tekee siitä erittäin ravitsevan. Koko perheelle. Ne voivat korvata leivän ja tortilloja aterioissa, alkupaloissa ja alkupaloissa. Ihanteellinen aamiaisen, lounaan tai illallisen seuraksi. Niitä voi nauttia sellaisenaan tai makean (hillo, hunaja) tai suolaisen (pasteet, margariinit, voi) kanssa jne. Jos tuote pehmenee, lämmitä sitä mikroaaltouunissa muutama sekunti, jotta se palauttaa sen rapean koostumuksen.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Sulje pussi jokaisen käytön jälkeen.
Ainesosat
Spelttijyvät (eri vehnää) (98,5%), merisuola, emulgointiaine (soijalesitiini). Ainesosat luomuviljelystä.
Todistus
ES-ECO-016-CL
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo370 Kcal
-
Lipidirasvat2.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit72 G
-
Sokerit0.6 G
-
Ravintokuitu4.5 G
-
Proteiinit12.6 G
-
Suola0.7 G
-
Natrium0.3 G
-
Kertatyydyttymättömät rasvahapot0.6 G
-
Monityydyttymättömät rasvahapot1.6 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.