Viipaloitu gluteeniton tattarileipä (buchweizen)
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Luomu
-
Ei palmuöljyä
-
Bio-eco
Kuvaus
Schnitzerin gluteeniton viipaloitu tattarileipä (buchweizen), tämä luomuleipä on valmistettu auringonkypsytetystä tattarista, joka on kasvatettu Mongoliassa. Siinä on voimakas maku ja luonnostaan runsaasti kuitua ja magnesiumia. Tattari tarjoaa kasviproteiineja ja tyydyttymättömiä happoja, jotka ovat hyödyllisiä keholle.
Ilmoitus
Schnitzer on yli 50 vuotta sitten perustettu saksalainen yritys, jolla on perinteiset arvot. Terveellisen ruokailun edeltäjänä yritys erikoistui ensin viljanjyvien muuttamiseen jauhoiksi, ennen kuin suunnitteli valikoiman luomugluteenittomia leipiä, patonkeja ja leivonnaisia.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä seesamista, kananmunasta, soijasta ja lupiinista.
Ainesosat
Vesi, Riisijauho, Maissijauho, Soijalesitiini, Soijajauho, Merisuola, Auringonkukansiemenet, Luonnollinen tattarihapantaikina, Täysjyvätattarijauho, Täysjyvähirssijauho, Omenakuitu.
Todistus
DE-OKO-003Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo215 Kcal
-
Lipidirasvat6.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.9 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit30 G
-
Sokerit1.8 G
-
Ravintokuitu3.6 G
-
Proteiinit8 G
-
Suola1.1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.