Täysjyvävehnä luomupizzapohja
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Koko vehnän luomupizzapohja La Finestra sul Cielolta huokoiset pizzataikinat, jotka on valmistettu luonnonmukaisesti viljellystä valkoisesta vehnästä ja täysjyvävehnästä. Yhdistettävä leikattujen vihannesten, oliivien jne.
Osto-tila
On suositeltavaa esilämmittää uuni 220 asteeseen ja koristella haluamallasi tavalla. Laita se suoraan uunin ritilälle (ilman lähdettä) ja kypsennä 8-10 minuuttia.
Varotoimet
Sisältää gluteenia ja johdannaisia, saattaa sisältää jäämiä soijasta ja sinappista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä 2-3 päivän kuluessa.
Ainesosat
Täysjyvävehnäjauho* (30%), vehnäjauho* (30%), ekstraneitsytoliiviöljy*, panimohiiva (Saccharomyces cerevisiae), suola, spelttihapantaikina*.
* luomuviljelystä
Todistus
IT-BIO-007 EU/EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo246 Kcal
-
Lipidirasvat2.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit45 G
-
Sokerit0.4 G
-
Ravintokuitu4.6 G
-
Proteiinit8.2 G
-
Suola1.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.