Täysjyvä ruisleipä pellavan kanssa
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei lisättyä sokeria
-
Bio-eco
Kuvaus
Ruisleipä pellavansiemenillä on herkullista ja ravitsevaa leipää, jossa on korkea kuitupitoisuus. Maku on intensiivinen ja aito, ja resepti on puhdas ja perinteinen. Herkullinen runsaan lounaan kanssa juuston ja kurkun kanssa.
Ilmoitus
Ruisleipä pellavansiemenillä on herkullista, ravitsevaa ja runsaasti kuitua.
Pellavansiemenet tekevät ruisleivästä hieman kermaisemman.
Tämä leipä on 100 % puhdasta, sillä on aito maku ja se on valmistettu perinteisellä tavalla.
Hyvä tietää:
- Perinteinen resepti
- Aito valmistusmenetelmä
- Runsaasti kuitua
- Puhdas ja puhdas
- Valmistettu hiivalla
- Valmistettu Saksassa
Osto-tila
Herkullinen nopeana välipalana tai ravitsevana lounaana.
Esimerkiksi pähkinäkerman ja kurkun tai voin ja juuston kanssa.
Varotoimet
Sisältää: Gluteenia ja ruista.
Saattaa sisältää jäämiä: maidosta, kaurasta, makadamiapähkinöistä, speltistä, pähkinöistä, seesamista, ohrasta ja vehnästä.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa enintään 3 päivää.
Ainesosat
Murskatut täysjyvät* (Euroopan unioni), vesi, 5% ruskea pellava* (Itä-Eurooppa), merisuola (Itävalta), hiiva (Saksa).
* = luomuviljely
Todistus
DE-ÖKO-001Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo197 Kcal
-
Lipidirasvat3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit32.5 G
-
Sokerit2.9 G
-
Ravintokuitu9.3 G
-
Proteiinit5.4 G
-
Suola1.1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.