Täysjyvä ruisleipä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Täysjyvä ruisleipä pellavansiemenillä. Kutsutaan myös saksalaiseksi leipäksi. Se on valmistettu luonnonhiivasta kolmessa vaiheessa, mikä varmistaa koostumuksen ja maun lisäksi ravintoaineiden biologisen hyötyosuuden.
Osto-tila
Käytetään pöytäleivänä, voileipien tai paahtoleivän valmistukseen
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Kun tuote on avattu, säilytä pakkaus tiiviisti suljettuna, jotta se säilyy parhaiten.
Ainesosat
Täysjyvä RUIS* (osittain luonnonhapanta) 53%, vesi, hiiva*, suola. *Luomuviljely.
Todistus
DE-OKO-001Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo196 Kcal
-
Lipidirasvat1.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit37 G
-
Sokerit2.5 G
-
Ravintokuitu9 G
-
Proteiinit4.2 G
-
Suola0.93 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
7 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.