Paahdettua vehnää, ruis- ja soijaleipää
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman väriaineita
-
Ilman säilöntäaineita
-
Vähärasvainen
Kuvaus
Diat Radissonin paahdettu vehnä-, ruis- ja soijaleipä on rapeaa ja sen intensiivinen ja ominainen maku yhdistyy täydellisesti suosikkiruokiimme.
Ilmoitus
- Korkea proteiinipitoisuus. Proteiinit auttavat säilyttämään ja lisäämään lihasmassaa sekä ylläpitämään luita normaaleissa olosuhteissa.
- Vähän tyydyttynyttä rasvaa. Tyydyttyneiden rasvojen vähäisempi kulutus edistää normaalin kolesterolitason ylläpitämistä.
- Matala sokeripitoisuus.
- Sopii vegaaneille.
- Ilman väri- tai säilöntäaineita.
Osto-tila
Ihanteellinen juotavaksi yksinään tai kaikenlaisten suolaisten tai makeiden ruokien kanssa.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta, maidosta ja seesamista.
Varastointiehdot
Säilytettävä viileässä, kuivassa paikassa, valolta suojassa. Sulje pakkaus tiukasti avaamisen jälkeen.
Ainesosat
Vehnäjauho (51%), ruisjauho (17%), rakeistettu soija (13%), täysjyvävehnäjauho (9%), vehnälese (5%), hiiva, suola, vehnägluteeni (1%), antioksidantti (askorbiini) happo) ja entsyymit (gluteeni).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo380 Kcal
-
Lipidirasvat4.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit63 G
-
Sokerit1.3 G
-
Ravintokuitu5.3 G
-
Proteiinit20 G
-
Suola1.8 G
-
Natrium0.72 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.