Luomugluteenittomia rapeita sipulipaahtoleipää
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Kosher
-
Bio-eco
Kuvaus
Blumenbrotin biogluteenittomat sipulirapeat paahtoleivät ovat viipaleita gluteenitonta rapeaa leipää, jossa on sipulille tyypillinen suolainen maku.
Alkuperä: Ranska
Ilmoitus
Ohuet, kevyesti paahdetut "Blumenbrot"-viipaleet yllättävät rapealla maullaan.
Osto-tila
Herkullinen leipä aamiaisesta illalliseen, jonka voi syödä sellaisenaan tai täytteillä. Ihanteellinen koko perheelle.
Varotoimet
Nämä paahtoleivät valmistetaan tuotantolaitoksessa, jossa valmistetaan yksinomaan gluteenittomia tuotteita. Ei lisättyjä sokereita (sisältää luonnollisia sokereita), maidoton, munaton, hiivaton ja keinotekoiset aromit.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojassa auringonvalolta.
Ainesosat
Maissijauho* (53,7 %), riisijauho* (38 %), sipulijauhe* (6,3 %), merisuola.
* Sertifioidusta luomuviljelystä.
Todistus
FR-BIO-01
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo371 Kcal
-
Lipidirasvat1.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit79 G
-
Sokerit1.8 G
-
Ravintokuitu3 G
-
Proteiinit9 G
-
Suola1.4 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.