Kevyt paahtoleipä luomuvehnäleseillä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Kosher
-
Bio-eco
Kuvaus
Lesepaahtoleipä valmistetaan maissi- ja vehnäjauhoista, jotka on saatu vaivattujen jauhojen ekstruusiotekniikalla, ilman hiivaa.
Ilmoitus
Sen valmistusprosessi suosii sen ainesosien assimilaatiota valmiiksi sulatetussa muodossa.
Tämä uusi menetelmä tekee niistä erittäin kevyitä ja rapeita. Näihin paahtoleipiin lisätään 30 % vehnälesettä, mikä lisää sen ravintokuitupitoisuutta neljä kertaa (17 %).
Nämä paahtoleivät on valmistettu fruktoosista sakkaroosin sijaan, joten diabeetikot sietävät ne paremmin.
Kaloripitoisuus on alhainen, ne tarjoavat alle 15 kcal per paahtoleipä, joten ne ovat erittäin hyödyllisiä painonhallinta- ja ylläpitodieetissä.
lisäinformaatio
Ainesosat
Maissijauho, riisi, vehnälese (35%), vehnäjauho, dekstriini, suola ja fruktoosi.
RAVINTOAINEET: Keskimääräinen analyysi per 100 g: Energiapitoisuus: 1300 Kj (306 kcal) Hiilihydraatit 61,7%; Proteiinit 9,6 %; Rasvat 2,4 %; Ravintokuitua 17 %.
HUOMAA: Jokainen paahtoleipä painaa noin 4 g ja sisältää 0,7 g kuitua ja 12 kcal. 10 g:n hiilihydraattiannos vastaa 4 palaa paahtoleipää.
Todistus
Kosher-sertifioitu tuote
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo338 Kcal
-
Lipidirasvat2.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit60.1 G
-
Sokerit2 G
-
Ravintokuitu17.5 G
-
Proteiinit10 G
-
Suola1 G
-
Natrium400 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.