Kamut White Pehmeä viipaloitu leipä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Bio-eco
-
Kun teen salmorejoa, lisään tämän leivän, huomaan, että siitä tulee pehmeämpi ja sulavampi
Cuando hago salmorejo le echo este pan , noto que sale más suave y digestivo
Käännetty: naturitas.es
Näe alkuperäinen
Kamut White Pehmeä viipaloitu leipä arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Biocop Kamut White Soft viipaloitu leipä on pehmeää, mureaa ja maukasta. Pitkä säilyvyys. Auringonkukkaöljyllä. Kamut-vehnää arvostetaan sen herkullisen maun, koostumuksen ja ravitsemuksellisten ominaisuuksien vuoksi.
Osto-tila
Aamiaiseksi tai välipalaksi on suositeltavaa valmistaa voileipiä, alkupaloja tai paahtoleipää.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Kun tuote on avattu, säilytä pakkaus tiiviisti suljettuna, jotta se säilyy parhaiten.
Ainesosat
Khorasan kamut -vehnäjauho (60%), auringonkukkaöljy (4%), vesi, panimohiiva, vehnägluteeni, ohramallas, riisisiirappi.
Todistus
IT-BIO-007Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo256 Kcal
-
Lipidirasvat4.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit42.9 G
-
Sokerit3.2 G
-
Ravintokuitu3.9 G
-
Proteiinit9.7 G
-
Suola1.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.