Gluteenittomia Noglut-paahtoleipää
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Bio-eco
Kuvaus
Herkullisia ja rapeita Noglut-paahtoleipää luomuviljelystä.
Ilmoitus
Se on laktoositon ja gluteeniton, joten se sopii erinomaisesti keliakiaa sairastaville ja vegaaneille. Siinä on alhainen tyydyttyneiden rasvojen pitoisuus. Ne on valmistettu riisijauhoista ja maissijauhoista.
Maissijauhossa on kivennäisaineita, kuten fosforia, sinkkiä, kalsiumia, kaliumia ja magnesiumia, A-, B1-, B5-, C-, E- ja K-vitamiineja, välttämättömiä rasvahappoja kuten linolihappoa ja aminohappoja. Tukee ruoansulatusongelmia ja ehkäisee paksusuolen syöpää ja peräpukamia. Se vähentää huonojen lipoproteiinien määrää ja ummetuksen riskiä.
Riisijauho sisältää B- ja D-vitamiineja, proteiineja ja energiaa antavia kivennäisaineita. Vähentää lipoproteiineja ja edistää terveellistä painonpudotusta. Lisää kylläisyyttä eliminoimalla liiallisen kalorien kulutuksen. Säätelee verensokeritasoja ja luonnollista pH:ta.
Osto-tila
Kuluttaa maun mukaan. Ne ovat täydellisiä ottaa mukaan mihin tahansa aikaan päivästä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Riisijauho, maissijauho, ruskea täysruokosokeri, suola.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo373 Kcal
-
Lipidirasvat1.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit82.7 G
-
Sokerit2.8 G
-
Ravintokuitu1 G
-
Proteiinit7 G
-
Suola1.2 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.