Gluteeniton patonkileipä
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Ilman säilöntäaineita
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
Esipaistettu gluteeniton leipä. Valmistettu erityisesti ihmisille, joilla on gluteeni-intoleranssi. Äitihiiva ja kuidut takaavat tuon erittäin ranskalaisen maun.
Ilmoitus
Rapeat, pehmeät ja uskomattoman monipuoliset patongit ovat ihanteellinen leipä kaikkiin voileipiin, keittoihin ja tapaksiisi.
Osto-tila
Laita uuniin, joka on esilämmitetty 200 asteeseen 5-7 minuutiksi.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä lupiinista ja sinappista.
Varastointiehdot
Säilytä kuivassa, viileässä paikassa valolta suojattuna.
Ainesosat
Maissitärkkelys, vesi, hapantaikina 19 % (riisijauho, vesi), riisijauho, kasvikuidut (psyllium, bambu), korkeaöljyhappoinen auringonkukkaöljy, soijaproteiini, sakeuttamisaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, riisitärkkelys, itumaissi, hiiva, riisisiirappi, jodittu suola (suola, kaliumjodidi).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo248 Kcal
-
Lipidirasvat3.7 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit46 G
-
Sokerit4.9 G
-
Ravintokuitu7.4 G
-
Proteiinit4.4 G
-
Suola1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.