Gluteeniton focaccia (leipä)
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Luomu
-
Ei palmuöljyä
-
Bio-eco
-
Rapea päältä ja pehmeä sisältä paahtamisen jälkeen. Pieni oliiviöljyn tuoksu sopii täydellisesti pan bagna -versioon
Croustillant extérieur et moelleux intérieur une fois toasté. Le petit parfum d'huile d'olive est parfait pour une version pan bagna
Käännetty: naturitas.fr
Näe alkuperäinen
Gluteeniton focaccia (leipä) arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Schnitzerin gluteenittomat focaccia-sämpylät ovat perinteistä italialaisen Ligurian alueen leipää, jossa on herkullinen välimerellinen maku.
Ilmoitus
Gluteenittomat focaccia-rullat ovat pehmeitä, aromaattisia. Erinomaisen laadun ja maun tuote.
Osto-tila
Nauti paistamalla sämpylöitä ilman pakkausta noin 10 minuuttia esilämmitetyssä 200°C uunissa tai leikkaa ne puoliksi ja paahda.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä seesamista, soijasta, lupiinista ja kananmunasta.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä 2 päivän kuluessa.
Ainesosat
41% maissitärkkelys*, vesi, luonnollinen riisihapan* (riisijauho*, vesi), auringonkukkaöljy*, 3% maissijauho*, psylliumkuoret*, herneproteiini*, pellavajauho*, hiiva*, dekstroosi*, merisuola, omenakuitu*, sakeuttamisaine: guarkumi*, ksantaanikumi, riisijauho*, 0,1 % yrttejä*.
*sertifioidusta luomutuotannosta.
Todistus
DE-OKO-003
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo184 Kcal
-
Lipidirasvat4.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit30 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu7.3 G
-
Proteiinit3 G
-
Suola1.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.