Ciabatta-leipä gluteenittomilla oliiveilla
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Luomu
-
Ei palmuöljyä
-
Bio-eco
Kuvaus
Schnitzerin gluteeniton oliivi-ciabatta-leipä on pitkä, ohut vihreillä ja mustilla oliiveilla. Se on luomu ja herkullinen ruoka.
Ilmoitus
Ciabatta-leipä gluteenittomilla oliiveilla on väriltään mureaa ja aromaattista. Jokainen pakkaus sisältää kaksi patonkia. Erinomaisen laadun ja maun tuote.
Osto-tila
Aiemmin pakkaamatonta leipää suositellaan paistamaan esilämmitetyssä uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Myös leivänpaahtimessa noin 2 minuuttia.
Varotoimet
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen kylmässä ja käytä mieluiten kahden päivän kuluessa. Saattaa sisältää jäämiä lupiineista, kananmunista, seesamista, soijasta ja niiden johdannaisista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Vesi, luomu maissitärkkelys, luomu fermentoitu riisitaikina, luomuoliivit (6%), luomu pellavansiemenjauho, luomu auringonkukkaöljy, luomu riisijauho, luomumaissijauho (3%), luomu psylliumin siemenkuori, luomu herneproteiini, luomudekstroosi, luomu Hiiva, merisuola, luomuguarjauho, ksantaani.
Todistus
DE-OKO-003Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo177 Kcal
-
Lipidirasvat5.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit25 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu6.6 G
-
Proteiinit3.9 G
-
Suola1.4 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.