BIO Gluteeniton kukkaleipä sipulilla
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Sokeriton
-
Luomu
-
Ei allergeeneja
-
Bio-eco
Kuvaus
Le Pain Des Fleursin gluteeniton BIO-kukkaleipä sipulilla on ihanteellinen alkupalaksi tai yksinkertaisesti aterian kanssa. Tämä rapea paahtoleipä erottuu joukosta sen sisältämien kypsennettyjen ja hieman karamellisoituneiden sipulien täyteläisen maun ansiosta. Maku, joka saa sinut kaipaamaan enemmän!
Ilmoitus
Yksinkertaiset ja helpot reseptit luomugluteenittomille ja allergeenittomille paahtoleipeillemme tekevät niistä ravitsemuksellisesti tasapainoisia, kevyitä ja hyvin sulavia.
Osto-tila
Suositellaan aperitiiviksi tai aterian, keittokulhoon, kesäsalaattiin tai juustovalikoimaan.
Varotoimet
Koneet ja tehdas käsittelevät myös kastanjoita ja kookospähkinöitä
Varastointiehdot
Varastoi kuivassa paikassa, poissa auringonvalolta.
Ainesosat
Maissijauho (53,7 %), Eco Corn jauho (53,7 %), riisijauho (38 %), eko riisijauho (38 %), sipulijauhe (6,3 %), merisuola, eko sipulijauhe.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo370 Kcal
-
Lipidirasvat1.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit78.8 G
-
Sokerit1.8 G
-
Ravintokuitu3 G
-
Proteiinit9 G
-
Suola2.1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.