Kasvispizzapohjat porkkanalla ja kurpitsalla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei lisättyä sokeria
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Haluatko tehdä kasvispohjan? Rapealla porkkana-kurpitsa pizzapohjalla valmistat herkullisimman pizzan kotonasi.
Ilmoitus
- Tämä rapea porkkana - kurpitsa pizzapohja näyttää kauttaaltaan oranssilta.
- Pohjan reseptin on valmistanut aito italialainen kokki, joka on sitoutunut laatuun perinteisissä ja luomutuotteissaan.
- Tällä upealla kasvipohjalla ja suosikkitäytteilläsi voit todella valmistaa täydellisen ja huolellisen aterian.
- Pohja ei vain maistu rapealta ja puhtaalta, vaan näyttää myös herkullisen käsityöläiseltä.
Osto-tila
On suositeltavaa esilämmittää uuni 200 asteeseen. Täytä pizzapohja suosikkitäytteilläsi ja paista pizza 10 minuutissa.
Varastointiehdot
Voidaan säilyttää jääkaapissa 3 päivää avaamisen jälkeen. Pakattu suojattuun ilmaan.
Ainesosat
Vehnäjauho* (Italia), kuivattu kurpitsajauhe* (32 %) (Italia), auringonkukkaöljy* (Italia), hydratoitu porkkanajauhe* (6 %) (Italia), perunatärkkelys* (Saksa), nostatusaineet: kermajauhe viinikivi ja ruokasooda (Italia), merisuola (Italia), herneproteiini* (Saksa), emulgointiaine: auringonkukkalesitiini* (Italia), sakeuttamisaine: guarkumi* (Intia), hiiva* (Italia), vihannes- ja hedelmätiiviste * (kurpitsa*, omena*, retiisi* ja porkkana*) (Alankomaat).
(*) Luomuviljely.
Todistus
IT-BIO-013
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo328 Kcal
-
Lipidirasvat9.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit51 G
-
Sokerit1.6 G
-
Ravintokuitu4.1 G
-
Proteiinit8 G
-
Suola1.9 G
-
Natrium760 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.