Gluteenittomia riisi- ja kvinoapannukakkuja
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ei keinotekoisia värejä
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
Diet-Radissonin gluteenittomat riisi- ja kvinoapannukakut rapeita ja herkullisia ruskea riisipannukakkuja kvinoalla, pseudoviljalla, jolla on korkean tärkkelyspitoisuutensa ansiosta viljan ominaisuudet.
Ilmoitus
Gluteenittomat riisi- ja kvinoapannukakut ovat helposti sulavia riisin ansiosta ja proteiinipitoisia kvinoan ansiosta, mikä saavuttaa yhteiset hyödynsä. Niissä on 30 kcal yksikköä kohden, mikä tekee niistä ihanteellisia vähäkaloriseen ruokavalioon ja painonhallintaan.
Osto-tila
Suosittelemme syömään aamulla tai iltapäivällä, kun on helpompi langeta kiusaukseen välipalalla. Kokeile kahta ruskeaa riisipannukakkua quinoan kanssa täyttämällä ne juustolla, kinkulla tai kasviksella. Tarkkailet painoasi samalla kun nautit herkullista välipalaa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa
Ainesosat
Ruskea riisi (89,4 %), kvinoa (8,9 %), extra virgin oliiviöljy, suola, auringonkukkalesitiini.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo382 Kcal
-
Lipidirasvat1.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit86 G
-
Sokerit0.3 G
-
Ravintokuitu4.5 G
-
Proteiinit6.4 G
-
Suola1.4 G
-
Natrium1.2 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.