Gluteeniton pizzapohja
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei munaa
-
Kasvissyöjä
-
Ilman maitoa
-
Bio-eco
Kuvaus
Proviosin gluteeniton pizzapohja on käyttövalmis pohja, täytä se ja paista! Kivellä kypsennetty se on taatusti vegaaninen ja sen voi lainata Kansallisesta terveydenhuoltojärjestelmästä.
Ilmoitus
Pakkaus sisältää kaksi yksitellen käärittyä pizzaa. Panito-sarja koostuu: minipatongeista, voileipäsekoituksesta, valkoisista, rustiikkisista tai siemenistä patonkeista, focacciasta, piadinasta, luonnontarallista, rosmariini- ja fenkolitarallista, pretzelistä, leipäpuikoista ja pizzapohjasta.
Osto-tila
On suositeltavaa säilyttää jääkaapissa avaamisen jälkeen ja kuluttaa 2/3 päivän sisällä.
Ainesosat
vesi, *maissitärkkelys, *perunatärkkelys, *riisijauho, *auringonkukkaöljy 5%, *neitsytoliiviöljy 4%, *tapiokatärkkelys, *dekstroosi, sakeuttamisaine: *guarkumi, hiiva (Saccharomyces Cerevisiae), kasvikuidut (*omenakuitu, *Plantago psyllium psyllium siemenkuitu), suola, nostatusaineet (monokaliumtartraatti, natriumvetykarbonaatti, *maissitärkkelys), *tattarijauho, *luonnollinen aromi. *biologinen
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo308 Kcal
-
Lipidirasvat11 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit50 G
-
Sokerit0.1 G
-
Ravintokuitu2.8 G
-
Proteiinit1.5 G
-
Suola1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.