Gluteeniton pizzapohja
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Luomu
-
Ei palmuöljyä
-
Bio-eco
Kuvaus
Schnitzerin gluteeniton pizzapohja on ohut pohjatuote, jonka pinnassa on pieniä reikiä. Pehmeä ja välimerellinen.
Ilmoitus
Gluteeniton pizzapohja on luomuruokaa, jonka ravintoarvo ja maku ovat maksimaalisia.
Osto-tila
On suositeltavaa paistaa 10 minuuttia esilämmitetyssä uunissa 190 asteessa.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä lupiineista, kananmunista, seesamista, soijasta ja niiden johdannaisista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Luomumaissitärkkelys (34%), vesi, luomumaissijauho (15%), luomu riisifermentoitu taikina, luomu auringonkukkaöljy, luomu riisijauho, luomu psylliumin siemenkuori, luomu herneproteiini, luomumaissijauho Luomu pellavansiemen, luomu dekstroosi, merisuola, Luomu tartarkerma, kaliumtartraatti, kemiallinen hiiva, luomu omenakuitu, luomu guar jauho, ksantaani, luomu mausteet, luonnollinen aromi.
Todistus
DE-OKO-003Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo281 Kcal
-
Lipidirasvat5.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit51 G
-
Sokerit2.3 G
-
Ravintokuitu5.8 G
-
Proteiinit4.3 G
-
Suola1.6 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.