Tattaripannukakkuja luomupellolla
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei lisättyä sokeria
-
Vähärasvainen
-
Bio-eco
Kuvaus
Nämä rapeat keksit, joissa on 55 % tattaria ja jotka on rikastettu pellavansiemenillä ja kvinoalla, antavat herkullisen maun. Hieman riisiä ja neliömäistä muotoa käytetään takaamaan kakun rakenne. Pellavansiemenillä varustetut tattaripannukakut ovat runsaasti kuitua, proteiinin lähdettä ja taatusti gluteenittomia.
Osto-tila
Suositellaan nautittavaksi levitteen kanssa aamiaiseksi, herkullinen myös leivän korvikkeena aterioilla tai kevyenä välipalana.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä seesaminsaasta
Ainesosat
Tattari* (55%), riisi*, kvinoa*, pellavansiemenet* (2%), merisuola.
(*) Luonnonmukaisesti viljelty
Todistus
BE-BIO-02
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo395 Kcal
-
Lipidirasvat3.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit77 G
-
SokeritG
-
Ravintokuitu6.5 G
-
Proteiinit10 G
-
Suola0.5 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.