Proteiinivaniljapannukakku
Kuvaus
Weiderin Protein Pancake Mix on paras vaihtoehto valmistaa herkullisia proteiinipitoisia kaurapannukakkuja.
Ilmoitus
Jotta Protein Pancake Mixistä olisi täysravintoinen ja terveellinen ruoka, täyskaurajauhoa on käytetty yhdessä patentoidun ModCarb-yhdistelmän kanssa, joka sisältää muroja, kuten amaranttia ja kvinoaa.
Osto-tila
On suositeltavaa sekoittaa 25 grammaa tuotetta (1 kauhallinen) 50 ml:aan vettä sekoittimessa. Anna sen levätä muutama sekunti. Pannulla kypsennystä varten on suositeltavaa lisätä seos kuumalle pannulle, jossa on vähän öljyä. Mikroaaltouunissa kypsennystä varten on suositeltavaa lisätä seos mikroaaltouunin kestävään muottiin ja kypsentää maksimiteholla noin puolitoista minuuttia.
Ainesosat
Täyskaurajauho (43%), (16%) heraproteiinitiiviste, (12%) munajauhe, vehnäjauho, (3,8%) heraproteiini, muunnettu tärkkelys (E1450), aromi, (4,2%) maitoproteiini-isolaatti, ( 3%) munanvalkuaisjauhe, (2%) ModCarb (kauranlese, kvinoa, amarantti, tattari, hirssi), stabilointiaine: natriumpolyfosfaatti, nostatusaine: natriumbikarbonaatti, väkevöity vehnäjauho (vehnäjauho, kalsiumkarbonaatti, rauta, niasiini, Tiamiini), emulgointiaine: soijalesitiini, natriumkloridi, sakeuttamisaineet: guarkumi, ksantaanikumi, makeutusaineet: asesulfaami K, sukraloosi.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.