LUOMU hapantaikina
Tuotearvot
-
Ecocert
-
Bio-eco
Kuvaus
Priméalin Lev'blé BIO on valmistettu yksinomaan luomuviljelyn ainesosista: vehnästä ja valikoidusta hiivasta. Tämä hiiva kehittää synergisesti vehnähapantaikinan kanssa käymisen aikana erittäin miellyttäviä makuja, mutta vaatii sopivan kasvuajan.
Ilmoitus
Priméal on johtava luomukaupoissa myytävien kuivien päivittäistavaratuotteiden luomumerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman suolaisia ja makeita päivittäistavaratuotteita. Se käyttää paikallisia ranskalaisia ainesosia varmistaen samalla paikallisen valmistuksen ja pakkaamisen Ardèchessa, mikä takaa osaamisemme ranskalaisen laadun.
Osto-tila
Suosittelemme valmistamaan käsin: 1- Sekoita 500 g jauhoja + 8 g suolaa + 21 g luomuhiivaa + noin 350 ml haaleaa vettä (noin 28 °C). 2- Vaivaa noin kymmenen minuuttia saadaksesi pehmeän, mutta tarttumattoman taikinan. 3- Anna levätä 30 minuuttia salaattikulhossa, joka on peitetty kostealla liinalla. 4- Ota taikina uudelleen ja poista leipäsi muodostunut ilma kevyesti. 5- Peitä taikina uudelleen ja anna sen käydä vähintään 20°C:ssa huoneessa vähintään 2 tuntia. 6 Laita kuumaan uuniin (220 -230°C) noin 45 minuutiksi. Voidaan käyttää myös leipäkoneessa: kaada ainekset kulhoon ja noudata täysjyväleipäohjelmaa.
Varastointiehdot
Varastoi viileässä kuivassa paikassa. Avaamisen jälkeen sulje pussi tiiviisti ja säilytä suojassa kosteudelta.
Ainesosat
Kuivattu ja devitalisoitu vehnähapantaikina.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo373 Kcal
-
Lipidirasvat2.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit68.2 G
-
Sokerit1.5 G
-
Ravintokuitu7.8 G
-
Proteiinit16.5 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.