Gelatiinijauhe Angel jobal
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Hypoallergeeninen
Kuvaus
Miksi ostaa gelatiinijauhetta?
Gelatiinijauhe on tuote, jota käytetään hyvin usein ruoanlaitossa, erityisesti leivonnaisten valmistuksessa.
Gelatiinijauheen ominaisuudet
Eläingelatiini tulee sidekudoksessa, luissa ja rustossa olevan kollageenin muuttumisesta kypsennyksen seurauksena. Se on erittäin ravitsevaa, koska siinä on 85-90 % proteiinia. Sen suuri panos aminohapoissa tarjoaa meille lukuisia etuja.
Tämä sikaperäinen eläingelatiini auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja kiinteänä, edistää luiden, ruston ja nivelten toimintaa, ehkäisee nivelkipuja ja osteoporoosin ilmaantumista.
Kuinka käyttää gelatiinijauhetta?
On suositeltavaa lisätä viidestä seitsemään nestettä jokaista gelatiinilusikallista kohden. Sitä tulisi lämmittää muutaman sekunnin ajan, jotta gelatiini liukenee, mutta älä missään tapauksessa keitä.
Ainesosat
Sikojen eläinperäinen gelatiini.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.