Luomuvehnää idätettäväksi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Nature et Partagen luomuvehnänjyvät versoiksi sopivat ihanteellisesti salaatteihin, keittoihin tai wokiin. Vehnäruohomehua varten itujen on oltava 15 cm pitkiä, jotta mehu saadaan purettua. Mehu nautitaan heti uuttamisen jälkeen.
Osto-tila
Jyvät on suositeltavaa pestä hyvin ennen liottamista. Vehnän itäminen kestää noin 2 tai 3 päivää. On suositeltavaa ruiskuttaa suodatetulla vedellä, jos mahdollista, jotta maaperä pysyy kosteana. Idetty vehnä tulee syödä raakana, 0,5 cm tai 1 cm versoissa. Muista pestä itäneet siemenet hyvin ennen niiden syömistä. Jos et syö niitä heti, säilytä niitä muutama päivä jääkaapissa kannellisessa astiassa. Odota vehnäruohomehua varten versojen kasvamista ja kerää noin 15 cm:n säikeet mehun poistamiseksi. Vehnäruohomehu tulee juoda heti uuttamisen jälkeen.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Luomuvehnän siemenet (100%).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.