Umeboshi Shiso-lehdillä
Säästä näillä paketeilla
-
Turvallinen maksaminen:
Tuotearvot
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
Umeboshi ja Shiso Leaves Mimasan luonnonvaraisesta kasvista, joka tunnetaan myös nimellä perillan lehdet, kotoisin Etelä-Kiinasta. 1600-luvulta lähtien niitä on kerätty elintarvikekäyttöön.
Ilmoitus
Shiso-lehdet ovat Etelä-Kiinasta kotoisin oleva villi kasvi, joka tunnetaan myös nimellä perillan lehdet. 1600-luvulta lähtien niitä on kerätty elintarvikekäyttöön. Lehtiä on kahta tyyppiä: punainen shiso ja vihreä shiso. Tämä pigmentti muuttuu punaiseksi joutuessaan kosketuksiin hapon tai ilman kanssa, joten umeboshi-luumujen happamuus muuttaa alkuperäisen värinsä punaiseksi.
Osto-tila
Niitä suositellaan ottamaan kaksi tai kolme kertaa viikossa pureskelemalla tai sekoittaen muiden ruokien kanssa.
Ainesosat
Tuhka (17,8 g).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo24 Kcal
-
Lipidirasvat0.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit6.3 G
-
Sokerit0.5 G
-
RavintokuituG
-
Proteiinit0.3 G
-
Suola5.58 G
-
Natrium5.58 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.