Turkkilainen kuva
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Viikunapuu kuuluu ficus-sukuun. Se menettää lehdet syksyllä ja itää uudelleen keväällä. Se tunnetaan nimellä Ficus carica, koska sen oletetaan olevan peräisin Cariasta, Lounais-Anatoliasta, nykypäivän Turkista.
Ilmoitus
Se on aito Välimeren laji. Energiaosuus tulee sen luonnollisista sokereista (glukoosi, fruktoosi, sakkaroosi). Sen rasvojen ja proteiinien prosenttiosuus on minimaalinen. Vitamiineista erottuu K-vitamiini ja tuoreissa viikunoissa useita B-ryhmän vitamiineja, kuten B1, B5 ja B6.
Osto-tila
On suositeltavaa syödä ilman kypsennystä. Sitä käytetään aperitiivina tai smoothien valmistuksessa.
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä auringolta suojattuna. Keskimääräinen käyttöikä 24 kuukautta, kunhan säilytysolosuhteita noudatetaan.
Ainesosat
Kuivattu viikuna* (100%).
(*) luonnonmukaisesti viljelty.
Todistus
ES-ECO-023-MARavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo249 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit64 G
-
Sokerit48 G
-
Ravintokuitu10 G
-
Proteiinit3 G
-
Suola0.025 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.