Vehnänalkio
Kuvaus
Viljan ytimessä sijaitseva vehnänalkio sisältää kaikki kasvin synnyttämiseen tarvittavat alkuaineet.
Ilmoitus
Tuore ja hauras, alkio saadaan talteen vehnän jauhamisen aikana, minkä jälkeen se stabiloidaan hellävaraisesti sen aistinvaraisten ominaisuuksien takaamiseksi.
Päivittäin kulutettu vehnänalkio on ravintoaine, joka tarjoaa sinulle kaiken sen luonnollisen rikkauden antioksidanteissa, kuten E-vitamiinissa ja sinkin. Nämä hivenaineet auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.
Rautaan yhdistetty sinkki edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Raudan ja magnesiumin osalta ne auttavat vähentämään väsymystä.
Osto-tila
Vehnänalkiota käytetään mausteena ripottelemiseen.
Sen viljan maku on mieto. Se sopii hyvin kaikkiin valmisteisiin, ja se ripottelee salaatteihin, vihanneksiisi tai sisällytetään maitotuotteisiin.
2 ruokalusikallista päivässä (noin 10 g) kattaa vähintään 20 % E-vitamiinin tarpeesta ja 17 % sinkin tarpeesta.
Varotoimet
Allergeenit: Gluteeni.
Varastointiehdot
Varastoi kuivassa, viileässä paikassa valolta suojattuna.
Ainesosat
Vehnänalkio stabiloitu lämpökäsittelyllä.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo385 Kcal
-
Lipidirasvat11 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit37 G
-
Sokerit12.3 G
-
Ravintokuitu13 G
-
Proteiinit28 G
-
Suola0.01 G
-
Magnesium250 Mg
-
Rauta8.5 Mg
-
Sinkki17 Mg
-
Mangaani250 Mg
-
E-vitamiini24 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.