Valkosipulin maseraatti
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Tehty ranskassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Huilerie Vigean Garlic Macerate on makutiiviste, koska arominsa ja ominaisuuksiensa säilyttämiseksi valkosipuli pakastetaan heti poiminnan jälkeen, sitten murskataan kylmänä, jolloin kasvisolujen sisältämät aromit vapautuvat. Maserointi mahdollistaa kasvin aromien yhdistämisen kasviöljyihin.
Ilmoitus
Väri tarjoaa kauniita kultaisia heijastuksia, se paljastaa uuden valkosipulin hienoja makuja, joita löytyy kaikessa puhtaudessaan miedolla mausteisuudella. Maku näyttää herkulliselta ja tasapainoiselta, meillä on mausteen puhtaus ilman epämiellyttävyyttä. Se on suuri menestys hienovaraisuutensa ja tasapainonsa vuoksi. Tämän maseraatin avulla voit arvostaa valkosipulin alkuperäistä makua ilman haittaa.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.