Umeboshi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Sulfaattiton
-
Ei munaa
-
Ilman laktoosia
-
Luomu
-
Kasvissyöjä
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Ei äyriäisiä
-
Bio-eco
Kuvaus
Terrasanan Umeboshi on japanilainen hedelmä. Se sisältää voimakkaan, suolaisen ja katkeran maun samaan aikaan. Japanissa umeboshia käytetään laajalti riisin valmistukseen ja se on myös iso osa japanilaista perinnettä.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi lämpimien ja kylmien ruokien, kastikkeiden ja kastikkeiden, riisin tai murojen ja perinteisten juomien, kuten ume-sho-bancha, maustamiseen.
Ainesosat
Ume-hedelmät* (Japani), merisuola (Japani), shiso-lehdet* (Japani)
* = luomuviljely.
Tehty Japanissa.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat0.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit5.9 G
-
Sokerit0 G
-
Proteiinit1 G
-
Suola16.3 G
-
Energinen arvo36 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.