Tekka
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
Mimasa Tekka on erittäin yang-mauste, joka on valmistettu erilaisista japanilaiselle perinteelle tyypillisistä aineksista.
Ilmoitus
Se auttaa ruuansulatusta ja puhdistaa verta antaen samalla enemmän energiaa.
Osto-tila
On suositeltavaa lisätä puoli teelusikallista (kuten kahvia) tekkaa murojen tai vihannesten kulhoon kerran tai kahdesti viikossa. Se on sopivin tapa kuluttaa se, koska se antaa lautaselle miellyttävän maun. Se voidaan ottaa myös suoraan, mutta tässä tapauksessa sen maku voi olla liian voimakas herkille makuille.
Ainesosat
Hatcho miso (63,3 %), seesamitahna (9,6 %), seesamiöljy (7,9 %), porkkana (6,3 %), takiainen (6,3 %), lootusjuuri (6,3 %).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo459 Kcal
-
Lipidirasvat31 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja4.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit25 G
-
Sokerit1 G
-
RavintokuituG
-
Proteiinit26 G
-
Suola4.4 G
-
Natrium4.4 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.