Tamari Strong Bio
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Sokeriton
-
Bio-eco
Kuvaus
Se on luonnollisesti fermentoitu soijapohjainen kastike, joka on valmistettu perinteisellä japanilaisella menetelmällä. Voit käyttää tätä arominvahventajaa suolaamaan muhennosi terveellisesti, mutta myös parantamaan luonnollisia makuja.
Ilmoitus
Tämä fermentoitu ruoka edistää ravintoaineiden imeytymistä ja hyvää ruoansulatusta. Perinteinen japanilainen nestekäymismenetelmä. Avoimissa astioissa, huoneenlämmössä. Ei suodateta, vaan dekantoidaan ominaisuuksien (maku, haju ja väri) säilyttämiseksi.
Osto-tila
On suositeltavaa lisätä sitä muhennosten valmistuksen aikana tai käyttää sitä pöydässä arominvahventeena. Täydellinen muhennosten, salaattikastikkeiden, marinaattien, wok-ruokien, keittojen ja nuudeliliemien maustamiseen. Sopii erinomaisesti riisiviinietikan, valkosipulin, inkiväärin ja sinapin kanssa.
Ainesosat
Vesi, soijapavut*, merisuola, alkoholi*, A. Oryzae.
(*) luomuviljely
Todistus
NL-BIO-01Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo82 Kcal
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit5.8 G
-
Sokerit1.7 G
-
Ravintokuitu0.9 G
-
Proteiinit10 G
-
Suola13 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.