Karkeaa Himalajan vaaleanpunaista suolaa
Säästä näillä paketeilla
Karkeaa Himalajan vaaleanpunaista suolaa arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Bio&Te:n Himalayan Grosso Pink Salt on fossiilinen suola, joka muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten Himalajan alueella ja on seurausta ikivanhojen ja koskemattomien merien kuivumisesta. Täydellinen kiderakenne tulee Himalajan vuorten synnyttämästä erittäin voimakkaasta paineesta.
Ilmoitus
Vielä nykyäänkin tätä puhdasta suolaa uutetaan käsin Pakistanin muinaisista suolatunneleista, jotta tämä muinainen mauste pöytään tuodaan. Se on luonnostaan runsaasti mineraaleja, kuten rautaa, joka antaa sille tyypillisen vaaleanpunaisen värin. Se sopii erinomaisesti kala- ja liharuokien, tuoreiden vihannesten ja salaattien maustamiseen ja koristeluun. Tämän suolan herkkyys maksimoi ruokiesi maun.
Ainesosat
Karkeaa Himalajan syötävää suolaa.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.