Himalajan suola (Himalasan keittiösuola)
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Himalasa-suola (Himalasa Kitchen Salt) Purasamasta Purasanan Himalajan suola Pakistanin Himalajan alkumeristä on ominaista säilyttäen luonnolliset ominaisuudet jopa vuosien ajan. Tämän vuoksi suolaa uutetaan tällä hetkellä luonnollisesti sen puhtaiden ominaisuuksien säilyttämiseksi, jotka ovat täynnä mineraaleja ja hivenaineita.
Ilmoitus
Himalajan suolalla voit antaa ruokillesi hienostuneen maun ja korvata ruokasuolan. Samoin voit ripotella sitä maun mukaan kuumille ja kylmille ruoille, mutta myös smoothien, jälkiruokien tai kastikkeiden läpi.
Osto-tila
On suositeltavaa käyttää Himalajan suolaa kuluttajan maun mukaan keittiömyllyssä antamaan makua ruoille, kotitekoisten kuorintojen ja muiden terapeuttisten ja kosmeettisten sovellusten ainesosana.
Ainesosat
100g kohti:
Hieno Himalajan suola (100%).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.