Himalajan musta suola
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Ecoidees Himalajan musta suola, rikkiaromi, joka korvaa munat, on käytetty aromiaineena Himalajan ja Aasian kulinaarisissa perinteissä. Intiassa sitä kutsutaan erityisesti Kala Namakiksi.
Ilmoitus
Tämä mauste koostuu pääasiassa natriumkloridi- ja rikkikomponenteista, jotka antavat suolalle sen erityisen maun ja tuoksun. Kokonaan se näyttää kirkkailta ruskehtavan vaaleanpunaisilta tai tumman violetilta kiteiltä. Himalajan mustasuolaa käytetään pääasiassa kasvisruoan valmistuksessa sen maun vuoksi, joka muistuttaa yllättävän munia. Mustan suolan lisääminen silkkitofuun mahdollistaa 100 % vegaaniset tortillot. Mustalla suolalla on myös seuraajansa arjen ruoanlaitossa: ripottele riisiä ja pastaa, sen ainutlaatuinen ja erityisen omaperäinen maku viettelee useamman! Himalajan mustan suolan toimittajamme, joka sijaitsee Pakistanissa, on myös ollut se, jolta olemme ostaneet Himalajan vaaleanpunaista suolaa lähes 15 vuoden ajan.
Ainesosat
Himalajan musta suola
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.