Hieno vaaleanpunainen Himalajan suola
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Miksi ottaa hienoa vaaleanpunaista Himalajan suolaa?
Madal Bal Fine Pink Himalajan suola muodostui noin 250 miljoonaa vuotta sitten, kun päämeret kuivuivat. Tämä puhdas, puhdistamaton, runsaasti mineraaleja sisältävä suola uutetaan, valitaan ja pestään manuaalisesti ennen kuin se kuivataan auringossa 3000-3500 metrin korkeudessa.
Hienon vaaleanpunaisen Himalajan suolan ominaisuudet
Suurin ero vaaleanpunaisen himalajan suolan ja valkoisen, jonka me kaikki tiedämme, välillä on, että hienolla vaaleanpunaisella Himalajan suolalla on korkeampi rauta-, kalsium- ja magnesiumpitoisuus. Lisäksi se on eräänlainen suola, joka on käynyt läpi luonnollisen kuivumisprosessin. Toisaalta valkoinen suola on puhdistettua ja sisältää jopa lähes 99 % natriumkloridia. Sen tuotantoprosessi on teollinen, ei niinkuin Fine Pink Himalayan Salt.
Lisäksi Fine Pink Himalayan suola sisältää 84 välttämätöntä, kehollemme sopivaa komponenttia. Se on kuin eräänlainen "ensisijainen meri", joka pystyy täydentämään elektrolyyttejämme.
Hienon vaaleanpunaisen Himalajan suolan edut
Hieno vaaleanpunainen Himalajan suola auttaa parantamaan verenkiertoa, torjumaan nesteen kertymistä ja verenpainetta.
Kuinka ottaa hienoa vaaleanpunaista Himalajan suolaa?
On suositeltavaa ottaa kuluttajan maun mukaan, suolan kulutusta aina valvoen.
Ainesosat
Puhdas Himalajan kristallisuola (jalosuola).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.