Sake ruoanlaittoon
250 Ml
Kensho-keittosake on luonnollisesti fermentoitu junmai-sake. 13 %:n alkoholipitoisuuden ansiosta, joka haihtuu keitettäessä ja säilyttää saken luonnollisen umamin ilman lisäaineita.
Näytä kuvaus
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ilman lisäaineita
-
Ilman suolaa
-
Ei lisättyä sokeria
Kuvaus
Kensho-keittosake on luonnollisesti fermentoitu junmai-sake. 13 %:n alkoholipitoisuuden ansiosta, joka haihtuu keitettäessä ja säilyttää saken luonnollisen umamin ilman lisäaineita.
Osto-tila
On suositeltavaa korostaa ruokien makua, mureuttaa lihaa ja kalaa sekä poistaa lihasta ja kalasta ylimääräinen maku.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa 2-6 ºC.
Ainesosat
Vesi, koji (riisi* + aspergillus oryzae) ja riisi*. * Luomuviljelystä.
(*) Riisi Ebron suistosta.
SKU: LP-0163983
UMFYDBR8
Ravintosisältötaulukko
-
15 Millilitra varten
-
Energinen arvo16 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.74 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit0.06 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.