Pastöroimaton ruskea miso-riisi
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Kasvissyöjä
-
Ei lisättyä sokeria
-
Vähärasvainen
-
Pastöroimaton
-
Bio-eco
Kuvaus
Limasta pastöroimaton Miso-ruskea riisi on soijasta ja ruskeasta riisistä valmistettu tahna, jota on fermentoitu vähintään 3 kuukautta. Siinä yhdistyvät kaikki pastöroimattoman mison ominaisuudet ja sitä arvostetaan sekä maun että ruuansulatusentsyymien ja arvokkaiden ravintoaineiden runsauden vuoksi. Miso on ihanteellinen korvike liemikuutiolle!
Ilmoitus
Miso on fermentoitu soijapasta (mahdollisesti viljan kanssa), joka tunnetaan Kaukoidässä 1 300 vuoden ajan kulinaarisesta kiinnostavuudestaan ja terveydelle suotuisasta vaikutuksestaan. Se on runsaasti proteiinia ja kuitulähde.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi monien ruokien maun ja suolan parantamiseen, kuten keittojen, liemien ja pastojen liemikuutioiden käyttöä tai kastikkeiden, kasvispiirakkaiden, vihannesten, salaattikastikkeiden, marinaattien rikastamiseen... mainitsematta perinteistä misokeitto. Laimenna se vain pieneen määrään vettä käytön helpottamiseksi. Kuumiin ruokiin se tulee lisätä kypsennyksen lopussa ominaisuuksien säilyttämiseksi.
Varastointiehdot
Varastoi viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna.
Ainesosat
Kuoritut soijapavut* (46 %), ruskea riisi* (36 %), vesi, A. Oryzae. * Luonnonmukaisesti viljellyt ainesosat.
Todistus
JP-BIO-154
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.