Umeboshi-etikka
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
La Finestra Sul Cielon umeboshi-etikka saadaan suodattamalla umeboshin kypsymisestä saatu suolaetikka. Pastöroimaton tuote.
Ilmoitus
Sitä käytetään kuten tavallista etikkaa, joka suolaisena antaa mahdollisuuden viimeistellä salaatin lisäämällä vain vähän tätä etikkaa. Sitä voidaan käyttää myös vihanneskastikkeissa lisäämällä yksi ruokalusikallinen Tahini, kaksi ruokalusikallista Umeboshi-etikkaa ja sekoittamalla hyvin.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä soijasta ja gluteenista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojassa auringonvalolta ja kosteudelta.
Ainesosat
Ume-luumu (Prunus mume) (82%), merisuola, Shiso-lehdet (Perilla frutescens).
Happamuus 3,5 %.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Millilitra varten
-
Energinen arvo68 Kcal
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit3.5 G
-
Proteiinit0.5 G
-
Natrium25.48 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
3 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.