Omenaviinietikka hunajalla ja rosmariinilla
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman lisäaineita
-
Pastöroimaton
-
Bio-eco
Kuvaus
Fermentoitu omenaviinietikka auttaa parantamaan ruoansulatusta, sillä ruoansulatusta kiihdyttävän lisäksi se on hyvä myös kaasun vähentämiseen.
Ilmoitus
Fermentoitu omenaviinietikka toimii myös antasidina. Se on hyvä maksan myrkkyjen poistaja. Säätelee veren pH:ta poistamalla myrkkyjä ja säätelee lipoproteiineja. Se myös parantaa merkittävästi verenkiertoa. Hunaja- ja rosmariiniinfuusio tarjoaa balsamico-, antiseptisiä ja rintakehää parantavia ominaisuuksia. Se on myös runsaasti litiumia, joka on erittäin hyödyllinen muistille.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi salaattien, vihannesten, hedelmien, pastan, riisin kastikkeena. Myös jos haluat ruokkia mikroeliöstöä (suolistoflooraa), on suositeltavaa ottaa 2 tl vesilasillisen kera aamulla.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä gluteenia, soijaa, pähkinöitä, seesamia, maitoa.
Ainesosat
Omenaviinietikka (94%), rosmariinihunaja (4%), rosmariiniuute (2%). Happamuus 5º.
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo22 Kcal
-
Lipidirasvat0.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit1.6 G
-
Sokerit1 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit1.6 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.