Luomu ruskea riisietikka
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
La Finestra sul Cielon luomuriisietikka. Riisietikka on herkullinen mauste, joka valmistetaan fermentoimalla riisiä vuoden ajan terrakotta-altaissa, muuntaen se ensin alkoholiksi ja sitten etikaksi. Sen maku on vähemmän hapan, pehmeämpi ja täyteläisempi kuin viinietikka, ja se sopii täydellisesti kaikkiin vilja-, kasvis- ja merileväruokiin korostaen sen makua muuttamatta sitä. Sitä voidaan käyttää tavanomaisen etikan korvikkeena. Happamuus 4,5 %.
Osto-tila
Kaada muutama tippa suoraan keitettyjen tai raakojen vihannesten päälle parantaaksesi niiden makua. Se voidaan myös sekoittaa soijakastikkeen ja seesamiöljyn tai kerman kanssa luodaksesi täyteläisen mausteen, joka sopii ihanteellisesti salaatteihin.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Vesi, ruskea riisi* (20%).
* luomuviljelystä
Todistus
NL-BIO-01 EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Millilitra varten
-
Energinen arvo18 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.7 G
-
Sokerit0 G
-
Proteiinit0.8 G
-
Suola0.03 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.