Luomu riisietikka
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ecocert
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ei keinotekoisia makuaineitaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Luomuriisietikkaa käytetään Japanissa perinteisten ruokien valmistuksessa sekä marinadeissa vähentämään tiettyjen kalojen ja lihan voimakkaita hajuja. Tämän japanilaisen perinteen taitotieto yhdistettynä ruskean riisin käymisen uskomattomaan alkemiaan tekee tästä tuotteesta harvinaisen ja arvokkaan ruokalajin sekä maun että ravitsemuksellisten ominaisuuksiensa vuoksi.
Ilmoitus
Tämä tuote on makeampi kuin muut etikat (4,5 % happamuus), se antaa erikoistuoksua ja uutta tuoreutta alkupaloillesi. Kuten useimmat japanilaisen keittiön mausteet, ruskean riisin mauste on erittäin suosittu ravitsemuksellisten ominaisuuksiensa vuoksi. Se stimuloi ruokahalua, helpottaa kalsiumin kiinnittymistä ja sen entsyymit edistävät sen mukana tulevien ruokien sulamista ja imeytymistä. Makrobioottisessa keittiössä tämä etikka on etusijalla, koska se on pehmeämpi, vähemmän aggressiivinen ja hyvin sulava.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi kuin klassista etikkaa. Sen makea ja hapan maku sopii kaikenlaisten kastikkeiden ja vinaigrettejen, marinaattien (kala, tofu jne.) valmistukseen tai ruoanlaittomehujen keittämiseen. Sitä käytetään perinteisesti myös makis- ja sushiriisin maustamiseen, koska lisättynä sushiriisin keittämisen jälkeen se parantaa sen koostumusta ja makua sekä optimoi sen sulavuutta.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Vesi, ruskea riisi*, käyminen: Aspergillus Oryzae.
(*) Luonnonmukainen maatalous.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo14 Kcal
-
LipidirasvatG
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatitG
-
SokeritG
-
RavintokuituG
-
ProteiinitG
-
Suola0.03 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.