Ohra-miso
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Kasvissyöjä
-
Ei lisättyä sokeria
-
Vähärasvainen
-
Bio-eco
Kuvaus
Barley Lima miso on soijapavuista ja ohrasta valmistettu tumma miso, joka sisältää merisuolaa ja sisältää runsaasti korkealaatuista proteiinia. Suorita perinteinen käyminen 12-20 kuukauden ajan.
Ilmoitus
Miso on fermentoitu soijapasta, jota on käytetty Kaukoidässä yli 1300 vuotta ruokien maustamiseen ja joka tunnetaan korkealaatuisesta proteiinistaan.
Ohran pehmeys määrittää Barley mison maun. Se on Japanin suosituin miso: sillä on miedompi maku ja sitä käytetään päivittäin.
Osto-tila
On suositeltavaa lisätä makua kaikenlaisiin ruokiin: keittoihin, kastikkeisiin, levitteisiin, kasvisruokiin, keitettyihin palkokasveihin tai muroihin. Käytä misoa kuumana tai kylmänä. Ota pieni kulho, jossa on misoa ja vettä tai liemi. Sekoita jauhamalla ja lisää haluamaasi astiaan. Kuumiin ruokiin lisää miso kypsennysajan lopussa.
Varastointiehdot
Varastoi viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna.
Ainesosat
Ohra* (39%), soijapavut* (26%), vesi, merisuola, Koji (A. Oryzae).
Todistus
JP-BIO-154
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo171 Kcal
-
Lipidirasvat4.8 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit18 G
-
Sokerit13 G
-
Ravintokuitu4.5 G
-
Proteiinit11 G
-
Suola11.7 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.